Danskfaglig skrivning og tekstproduktion og overgange mellem grundskole og ungdomsuddannelse er hovedfokus.
I samarbejde med Center Grundskoleforskning, SDU og Center for Gymnasieforskning, SDU vil vi gerne invitere dig med til en dag med fokus på skriftlighed i danskundervisningen. Der vil være oplæg og debat med forskere, undervisere, eksperter og branchepersoner. Der er stor vægt på deltagerinvolvering og god tid til at sparre og arbejde med konkrete problemer i fællesskab. Undervejs er der forskellige oplæg, break-out rooms og afslutningsvis en paneldebat, hvor der bliver bundet en sløjfe på dagens indhold. Alt dette kan du byde ind på og blive en del af ved at tilmelde dig eller dine kollegaer.
Det foregår online torsdag d. 24. november fra 9.30 til 16.45
Danskfaget er helt centralt for dannelse og udvikling, og derfor sætter EdTalk fokus på fremtidens danskundervisning. Vi vil sammen med førende forskere, undervisere og eksperter sætte fokus på, hvad der skal til for at skabe de bedste forudsætningerne for god danskundervisning nu og i fremtiden.
Vi er på udkig efter nye samarbejdspartnere og interessante projekter, hvis du vil være med så tag endelig fat i Lone Brinkmann, som er redaktør og projektleder for Fremtidens danskfag. Ring eller skriv til Lone på 28597495 og lone@edtalk.dk
Hvorfor læse litteratur og skønlitteratur i skolen og i ungdomsuddannelserne og hvordan? Det er hovedspørgsmålene, som minikonferencen besvarede. Se eller lyt til alle dele af konferencen herunder.
Ønsker du at se slides fra konferencen, så kan de hentes her.
Konferencen blev afholdt 3. december 2020 på SDU. Se programmet her.